Internationella resor sjukförsäkring

Posted by Kate Sheen at 2:31 AM

Sunday, January 4, 2009

Om du reser utomlands måste du ju välja internationella resor sjukförsäkring. Du kan känner behov av medicinsk katastrofhjälp vid varje tidpunkt när du är utomlands. Det skulle också bli riskabelt om du eller någon av dina familjemedlemmar få skadade eller sjuka under färden. Lämpliga internationella resor sjukförsäkring skulle vara så mycket som krävs för att du, om du planerar att gå till någon vildmark.

Därför om du arbetar, kontrollera att om du omfattas av den vanliga hälso-försäkring eller inte. Normalt, du skulle omfattas av ett primärt som innehåller olycka, sjukdom och evakuering, om du är en föreläsare eller en student och har köpt en låg kostnad ID-kort från rådet den internationella utbytesprogram inom utbildningsväsendet (CIEE). Men täckning för oförutsedda kostnader för läkarvård och skydd för sjukdom är ganska låg.

Kontrollera också er politik om du är frilansare och är försäkrade. Hälsa täckning för egenföretagare är tillräckligt nog. Wallach och Company tilld en enastående, som erbjuder god täckning för sjukdom och olycksfall, inklusive nödutrymning täckning. Men det finns vissa begränsningar och undantag, som består av preexistent villkor. Internationella resor sjukförsäkring för gifta personer beror på deras rutt och ålder. Fortsatta täckning turister reser Amerika samt personer som är på väg bort från sitt hemland, är också tillgängliga.

Internationella föreningen för medicinsk hjälp till Travelers eller IAMAT är inriktad på insamling och distribution av information om hälsa i hela världen för att hjälpa resenärerna att söka medicinsk hjälp utomlands. Badvakt resehandling ges exceptionellt årliga vinsten för en återkommande resenären, även om det inte är en lämplig internationell resa sjukförsäkring.

0 comments: