Kortfristiga sjukförsäkring

Posted by Kate Sheen at 1:56 AM

Wednesday, December 31, 2008

Kortfristiga sjukförsäkring är ett bättre val av sjukförsäkringen för dem som kommer att vara oförsäkrade under en kort tidsperiod. Kortfristiga sjukförsäkring garanterar beständighet täckning, även om det inte är en varaktig lösning på alla kroppens hälsa berörda krav.

Kortfristiga sjukförsäkring planer är tänkt att täcka dig för lite tid, vanligen 1-6 månader. Vissa försäkringsbolag förlänga deras täckning upp till ett år. Kortfristiga sjukförsäkring är utmärkta för dem som är fångad "mellan" planer. Det kan vara fråga om en college student som inte finns någon mer som omfattas av den politik som hans eller hennes föräldrar och ännu inte har ett arbete, inklusive sådana alternativ. Ingen täckning innebär att hålla upp behövs åtgärder eller inbjudande kostsamma medicinska konton. Så, en kort sikt sjukförsäkringen ger täckning till en erhåller en långsiktig täckning från sin arbetsgivare eller via en privat försäkring plan.

Din hälsa måste vara i gott skick och du måste vara under 65 år för att vara berättigade till kort tem sjukförsäkring. Vissa försäkringsbolag utvidga sin täckning till anhöriga under 19 år. Få planer utökas för anhöriga under 25 år som regelbundet studenter.

Generellt kort sikt sjukförsäkringen omfattar inte täckning för preexistent villkor. Definitionen av preexistent villkor är olika i olika stater, men den vanligaste beskrivning är att det är någon sjukdom eller åkomma er, som har upptäckts under de senaste 3 eller 5 år.

Kortfristiga sjukförsäkringen upphör efter en begränsad period. Kortfristiga sjukförsäkring planer vanligtvis är icke-förnybara. Så du måste söka långsiktiga hälsa försäkringsskyddet. De flesta försäkringsbolag erbjuder kort sikt sjukförsäkring ge långsiktig sjukförsäkring också. Du bör tänka på att välja individuella sjukförsäkringar mer än sköt sikt sjukförsäkring, om du räknar med att du behöver sjukförsäkring för mer än sex månader.

Du får bjuda in några medicinska kostnader som kommer att beslutas om storleken på det avdragsgilla du valt i er politik. Så väljer låg avdragsgilla trots den höga premier. Få åtgärder inte täcka kostnaderna för andra saker, precis som i recept och det totala beloppet av dina sjukvårdskostnader. Så du måste fråga om det belopp av dina utgifter som kommer att täckas av er politik, innan valet av en kortsiktig hälsa försäkring.

0 comments: