Posted by Kate Sheen at 1:26 AM

Friday, January 30, 2009

Det är alltid nödvändigt att ta sig beredd, när du har nått en ålder då du vet att du har alltför många år kvar i handen. Om du är en senior, och letar efter en livförsäkring som ger dig täckning för dödsfall och andra missöden som kan uppstå i tid framöver så att du måste bero ekonomiskt om ditt barn under din svåra tider, då du kan vila försäkra att det finns en hel del bestämmelser som finns för att hjälpa dig i detta skede av ditt liv.
Många gånger du vill lämna efter viss summa pengar till din familj eller din make efter din död och detta krav uppfylls genom olika Senior livförsäkringar.

Men i din ålder, inte många företag kommer att ha en politik för dig, eftersom det finns större möjligheter för dem att förlora pengar som du kanske inte lever för länge. Om du vill veta exakt vilka företag tillhandahåller Senior Livförsäkring och vet vad bidragsbelopp skulle passa dig mest eller mängden av försäkring bör du leta efter beroende på ditt hälsotillstånd, sedan logga in på de olika online försäkring webbplatser som kommer att bidra du ge en korrekt offert som kommer att visa sig fördelaktigt för dig.
Senior Livförsäkring kan förvärvas på olika sätt, det mest effektiva är den nyligen införda Universal Life Insurance (Term 100). Enligt denna typ av försäkring, någon av er med över 60 års ålder kan få en politik som ger täckning för resten av ditt liv eller åtminstone till år 120, oberoende av ditt hälsotillstånd och ålder. Men för detta måste du vara i stånd att betala de bidrag och fastställa ett mål belopp för dig enligt dina önskemål.
Bortsett från detta kan du också välja Senior Livförsäkring lösning som gör att du kan sälja din nuvarande försäkring till en tredje part för ett värde mer än det belopp som skall betalas ut till dig av det företag som du köpte den politik från.

Detta är ett helt lagligt transaktion och ganska komplexa, vilket kräver att det införs vissa av andra människor och som licensierad finansiell rådgivare till dig bekant med oredan i denna transaktion och en Life Settlement mäklare som söker efter den bästa köparen för dig . Det finns en hel del företag och som hjälper dig att få högre livförsäkringar via sitt eget företag system.

0 comments: