Om Universal livförsäkring

Posted by Kate Sheen at 1:26 AM

Thursday, January 29, 2009

Livförsäkringar som syftar till att ge ekonomiskt täcka och stöd till familjemedlemmar och anhöriga när någon oförutsedd händelse eller olycka eller ett dödsfall inträffar - antingen ditt eget eller någon annan familjemedlem. Men locket och förmåner som enbart beror på vilken typ av livförsäkring du har valt. Även om skyddstid och hela livförsäkring är vanligare, Universal Life Insurance, som kom från Hel Livförsäkring, har fått fast mark under årens lopp.
En policy som kan justeras i enlighet med våra önskemål medan de fortfarande är permanent är kanske önskad av oss alla. Detta är det område som Universal Life Insurance uppfyller med lätthet. Om man bortser från vissa bestämmelser och villkor i politiken, denna försäkring kan du bestämma försäkringsvärde eller dödsstraff du vill ta emot när politik går ut eller efter din död är förutsatt att du älskar.
Du kan även bestämma storleken på bidraget du med att betala vid varje amortering - du har möjlighet att betala en överkurs i början och sedan inte betala för några av de månader efter det eller så kan du höja eller sänka dina premier enligt din ekonomiska villkor. Den som är en stor, kan köpa en livförsäkring och hamnar i ett juridiskt avtal och i de flesta fall, den yngre ålder för att de politiska sökande vid tidpunkten för avtalet, de mindre kan vara den mängd bidrag.
Men det finns en hel del detaljer du bör undersöka innan du köper en livförsäkring som omfattar den period för vilken du söker försäkring, beloppet av Livförsäkring du behöver, det belopp som du kommer att vara i stånd att betala, och allra mest påtagligt, att se om den politik som passar dina krav till en rimlig kostnad och vem skulle du välja som mottagaren Universal Life Insurance garantier du ett värde som samlas på det belopp av premien du betalar och ett intresse från företaget om detta ackumulerade kontanter.

Du kommer att ha tillgång till denna ackumulerad ränta och värde genom en process som kallas politik lån. När man inte betala premier för en avlång tid, då företaget drar premien från detta värde. Så snart värde minskar eller du slutar att betala premier, politiken upphör. Men om oförutsedd händelse inträffar, kommer du att få det belopp som har nämnts i politiken. Universal Life Insurance visar mer öppenhet i sina utgifter och kontakter än hela Livförsäkring. Detta är anledningen, Universal Livförsäkring ofta anses som en tillförlitlig investeringsplan, med en garanti för ekonomiskt stöd i slutet av ordet eller när och på föreskrivet sätt.

0 comments: