Få enskilda sjukförsäkring

Posted by Kate Sheen at 2:49 AM

Tuesday, January 27, 2009

Individuell medicinsk Försäkring har utformats för att försäkra dig ekonomiskt när vissa incidenter resultat i ditt hälsotillstånd kräver att du spenderar tusentals dollar på läkemedel förfarande. I detta sätt säkerställer ditt sinne är fritt från spänningar förknippade med medicinska frågor. Individuell medicinsk Försäkring arbetar helt i det som av andra medicinska Försäkringar men skiljer sig i dess fördelar och urvalskriterier.

Även om försäkringar kan köpas från något annat försäkringsbolag, det är bäst att gå igenom de regler och förordningar av den politik som hör till olika försäkringsbolag, som en kan skilja sig från de övriga. Individuell medicinsk Försäkring kan visa sig vara lite dyrt, men lite forskning, god vägledning och kunskap om den försäkring kommer att hjälpa dig att få en bra politik som uppfyller dina krav.
Det är ganska enkelt att få en individuell medicinsk Försäkring för dig själv eller din familj, men du måste se till att du uppfyller villkoren som krävs för att vara berättigad till denna försäkring. Själva namnet på försäkringen tyder på att det är avsett för "individer" och inte grupp. Så om du omfattas av en grupp plan kommer du inte få hjälp av denna försäkring.

Därför är det att komma ihåg att du kan få individuell medicinsk Försäkring om du är egenföretagare, en tillfälligt anställd, tidigt PENSIONERAD, inte en del av gruppen plan eller arbetslösa söker arbete. Kostnaden för individuell medicinsk Försäkring beror på många faktorer, bland annat det geografiska läget för din vistelse, till de områden som täcks av försäkringen och många som sådan.

Vissa i medicinsk Försäkring kommer med alternativ av hög självrisker där, om du ska betala en större summa pengar innan försäkringen träder i kraft den premie nivåer gå ner. Andra kommer att kräva att du ska betala ett belopp som sträcker sig från 20% till 50% av kostnaden för vart och ett av de områden som omfattas. Du kan antingen välja alla täckning tillhandahålls av försäkringen, eller välj dem som du behöver för att täcka de flesta. Dessa kan variera från sjukhus räkningar, att receptbelagda läkemedel och moderskap krav, diagnos och mycket mer. Om du är från den grupp av befolkningen, kan du välja den Medicaid politik med många av försäkringsbolag avsedd att ge täckning för de fattiga. Bortsett från detta kan du också få Child-Endast för dina barn om de inte redan täcks av andra försäkringar.

0 comments: