Sjukförsäkring för egenföretagare

Posted by Kate Sheen at 2:50 AM

Wednesday, January 28, 2009

Är du någon som verk av honom själv, driver ett litet företag eller planerar att gå i pension snart och börjar du verksamhet eller på något annat sätt egenföretagare? I detta läge kommer du inte att inom en grupp och därmed få en sjukvårdsförsäkring för dig själv, för att täcka kostnaderna för din medicin, kommer att bli riktigt svårt. Men inte få disheartened eftersom det fortfarande finns andra sätt att få en sjukförsäkring för dig själv. Helt enkelt köpa dig en egenföretagare Sjukförsäkring är särskilt utformad för att möta situationer som din och ge dig lugn i sinnet.

Någon form av medicinsk försäkring, så länge du är egenföretagare, kan bli ganska dyrt eftersom du kommer att behöva bära hela kostnaden för den politik. Som i dagens situation, att köpa en egenföretagare Medical Insurance som passar fickan är ganska tufft, det finns vissa delar som du behöver för att tänka på innan du tar steget.

Egenföretagare Medical Insurance ger dig täckning för områden som kostnaderna för dyra receptbelagda läkemedel, sjukhus avgifter, diagnos och andra, men några av de företag som får neka att ge er försäkring för medicinska tillstånd såsom astma eller åderbrock, så gå igenom villkoren för den politik väl. Också välja den billigaste sjukförsäkringen möjligt, som med tiden kan det bli mycket svårt för dig att hålla jämna steg med de kostnader av bidragen.

Du kan göra detta genom att jämföra offerter från flera försäkringsbolag tillgängliga online, och besluta om den genomsnittliga kostnaden som kommer att bli överkomliga för dig att betala. Också möjlighet att hög avdragsgill som detta kommer att kräva att du betalar ett högt belopp i början av politik sikt och sänka premierna kraftigt.

Om man har arbetat med ett företag och var försäkrad enligt en grupp försäkring plan, prova att utvidga den så mycket som möjligt även efter det att du lämnar företaget. Vid den tidpunkt då du går i pension, din ålder kan vara betydligt hög med högre hälsorisker, och detta kommer att leda till problem för dig att få en medicinsk försäkring lätt. Därför, samtidigt som shopping för egenföretagare Sjukförsäkring, se upp för "hög risk" politik finns i många stater i hela landet, och detta ger dig täckning även om du är gammal. Dessutom, om ditt företag går bra, försöker få i samband med professionella organisationer som hjälper dig att klippa sått kostnader för medicinsk Försäkring till viss del och du kommer att ha rätt till en rad förmåner.

0 comments: