Hem Garanti Försäkring

Posted by Kate Sheen at 2:16 AM

Tuesday, January 27, 2009

Planerar du att köpa ett nytt hem? Har entreprenören började arbeta med det? Har du någonsin tänkt på möjligheterna att entreprenören fusk dig eller för vissa skäl huset inte är avslutad och du förlorar alla pengar du investerat? Om du ger det en tanke nu, du borde veta att Hem Garanti Försäkring eller Builder försäkring har utformats för att skydda dina intressen och pengar vid nämnda händelser äger rum.

Vid sådana tillfällen kan du försäkra att du inte skulle förlora en del av dina pengar, så har regeringen garanterade att kompensera för förlust genom denna obligatoriska Hem Garanti Försäkring. Detta särskilt försäkringsbolagen ger dig sinnesro före och under byggandet av din bostäder hem.

I de flesta länder och stater över hela världen, Hem Garanti Försäkring har gjorts obligatorisk. Det kan köpas från något försäkringsbolag, men det kommer inte att köpas av dig. Försäkringen köps av kontraktsparten av byggnaden före påbörjandet av bostäder byggnadsarbete eller tillhandahållaren av kit hem från försäkringsbolaget och ett intyg som ges dig. Men för att få försäkring, entreprenören eller hemmet kit leverantören är skyldig att inneha en licens för arbete och specialiserade produktioner såsom elkablar, avlopp och annat.

Om entreprenören blir insolvent eller dör eller försvinner, försäkringen kommer att ge dig ersättning. Försäkringen ger täckning för andra områden och faktorer som brister i byggnaden för sex år från och med slutförandet av arbetet, brister i icke bärande element i två år från den tidpunkt då arbetet har avslutats, överträdelse av lagstadgad garanti, fel hittades i utformningen av byggnaden, kostnad för boende i tider av alternativa arrangemang, det Kit hem med olämpliga komponenter och material och många fler.

0 comments: