Affordable sjukförsäkring

Posted by Kate Sheen at 1:40 AM

Wednesday, February 11, 2009

Uttrycket "Affordable sjukförsäkring" används sällan nu-a-dagar för de ökade kostnaderna för boende, som har förändrats under de senaste åren. Men sjukförsäkringen är en nödvändig lösning för att inte betala höga medicinska räkningar. Även om prisvärda sjukförsäkring inte erbjuder den mest krävs omfattande täcka det säkert kan erhållas för många människor.

Oförsäkrade personer måste göra större betalningar för sina medicinska hjälpmedel än de försäkrade. En man, som hade sin cyst bort från hans rygg, betalat tio gånger det belopp som hans försäkringsbolag skulle betala för att han var tvungen att vänta på sin sjukförsäkring för att täcka sina kostnader för läkarvård. En av de sjukhus i Kalifornien billed deras oförsäkrade patienter fem gånger mer än den faktiska mängden deras sjukvårdskostnader.

Detta beror på att försäkringsbolagen är att arbeta i hemlighet med vård bidragsgivare. De ordnar priser för läkare och sjukhus inklusive flera andra medicinska inrättningar och ger vinst för alla utom patienter. Det framgår av de begränsningar av en patient för att inte välja en läkare utanför ett fast nätverk av läkare.

Det är helt nödvändigt att ha en prisvärd sjukförsäkring för de flesta av de allvarliga hälso-problem. Men det är mycket måste hitta prisvärda sjukförsäkring. Katastrofala Sjukkassor är det enda val som återstår för de flesta människor. Katastrofala Sjukkassor är tillgänglig för personer som inte har någon tidigare journal. Den främsta nyttan för katastrofala Sjukkassor är låg månadsavgift premiesatser. Det är en av de former av prisvärda sjukförsäkring som inte har en stor täckning. Det omfattar inte någon rutin eller förebyggande medicinering. Katastrofala Sjukkassor omfattar recept också. Denna typ av prisvärda sjukförsäkringen är avsedd för att täcka sjukhusets räkningar för större operationer och även denna har begränsningar. Men denna typ av prisvärda sjukförsäkring är bättre än ingen sjukförsäkring alls.

0 comments: