Om affärsverksamhet försäkring

Posted by Kate Sheen at 3:08 AM

Wednesday, February 18, 2009

Affärsverksamhet försäkring ger skydd åt företag mot många av risker och faror. Behov företag att säkra sin verksamhet mot sannolika händelser som de utvecklas och frodas. Business organisationer kräver att minimera inre och yttre faror. De behöver för att skydda sin verksamhet mot oförutsedda händelser. Försäkringsbolagen är nu-en-dagar som betjänar många små, medelstora och stora företag att minska sina risker.
Typer av affärsverksamhet försäkring:

1) brandförsäkring: Denna politik omfattar byggnader, kontor, utrustning, ämnen och personliga tillhörigheter i ditt företag. Det extenuates risken för att förlora kunder på grund av brand Breakout. Du bör vidta alla åtgärder för att minska förlusten.
2) Industriella försäkring: Det är en fullständig politik som omfattar en rad produkter. Det är unikt hyvlat att täcka någon form av skada eller förlust som orsakas av produkter som omfattas.
3) Köp försäkring: Shop försäkring är enbart planeras för att uppfylla de krav som butiksinnehavare. Den erbjuder en allomfattande täckning, som levererar till de olika kraven i butiksinnehavare. Varje butik får en politik. Shop försäkring ger täckning för förlust eller skada till butiker på grund av stöld, brand, strejk, förlust av kontanta medel och bedrägerier.
4) Jordbruksförsäkringar: Jordbruk försäkring har fått betydelse för den massiva förluster på grund av gröda sjukdomar, skadegörare attacker och förändringar i vädret. Syftet med denna försäkring är att erbjuda ordentlig täckning och ekonomiskt stöd till sodbusters n fall av skador på grödor på grund av naturliga katastrofer och sjukdomar.
5) Marine Insurance: Denna typ av affärsverksamhet försäkring syftar till att minimera företagens risker.
De bidrag för affärsverksamhet försäkring är beslutade grundar sig på vissa delar, som är:

* Storleken på organisationen
* Typ av företag
* Antal han anställda
* Årsinkomst



Premie kan betalas:

* Månatlig
* Kvartalsvis
* Halvårsrapporteringen
* Årligen

Du kan också få snabba bud för att köpa din affärsverksamhet försäkring.

I varje fall av ekonomisk eller icke-ekonomisk förlust, du är skyldig att lägga fram det ursprungliga dokument av försäkringen. Beräkningen utförs av en besiktningsman för tillnärmning av erhållna resultat. Försäkringsbolag betala för den skada beroende på inspektörernas rapport.


Dokument som behövs för affärsverksamhet försäkringsanspråk:

a) Förteckning över de förlorade eller skadade objekt
b) Vittnesmål av företagsägande
c) Skadeanmälan

0 comments: