Medicinsk reseförsäkring

Posted by Kate Sheen at 1:37 AM

Saturday, February 7, 2009

Resenärer är försedda med medicinsk reseförsäkring för lång tid. Olika försäkringsbolag har olika medicinsk reseförsäkring system. De två omfattande klassificeringar av medicinsk reseförsäkring har fastställts Fördelar planer och omfattande planer


* Fast Fördelar Planer: Den fasta planer kännetecknas av flera gränser till nytta för alla typer av omfattas medicinsk utbetalningar. Dessa restriktioner som normalt inte liknar den politiska gräns. Vanligtvis du är det nödvändigt att betala ut en avdragsgill ursprungligen för varje skada eller sjukdom och politik sedan kompenserar för återstående kostnader. De extra anslagen till den medicinska kostnader måste betalas av dig. Du kan välja att gå till någon läkare eller sjukhus för din smak. Den tillgängliga ersättningar är relativt begränsad för fasta Fördelar Planer likställas med den omfattande planer.
* Omfattande planer: I regel omfattande planer inte ger nytta gränser som är etablerade på de grupper av medicinsk utbetalningar. Fördelar för den medicinska disbursals som omfattas av medicinsk reseförsäkring politik normalt nå upp till de politiska gräns i den omfattande planer. Du kan få uppgifter för varje politik som nämns i den politiska pamflett. Vanligtvis omfattande planer föreslå eller tvinga dig att kontakta läkare och sjukhus i nätverket. Detta hjälper dig att minska den samförsäkrande totalt och medicinsk lagförslaget väckt av vid ett förmånligt pris. Bidraget är högre för omfattande planer, men att presentera bättre förmåner än Fast Fördelar planer.


Före valet av medicinsk reseförsäkring planer, måste du följa och reflektera över vissa saker:

* Typ av plan: Fasta planer eller omfattande planer
* Typ som erbjuder maximal täckning: "per tillfälle" eller "Plan Life"
* Typ av avdragsgilla: "per tillfälle" eller "Plan Life"



* Den inledande perioden av politik som är den kortaste: Olika medicinsk reseförsäkring politik tvingar dig att köpa en bestämd minsta varaktighet tid att inleda politik
*. Kännetecken på förnyelse: Tänk på en plan som bekräftar om du är osäker på om din dag återvända.
*. Bra nätverk av sjukhus i din ort: Båda planerna utnyttja ett exklusivt nätverk av läkare och sjukhus så att de placeras på en nära din ort.

0 comments: