Business Bilförsäkringar

Posted by Kate Sheen at 3:07 AM

Tuesday, February 17, 2009

Företagsförsäkringar
Small Business försäkring
Det är uppenbart att du skulle välja personliga Bilförsäkringar om du har köpt din egen bil. Men auto försäkringsskydd enligt denna politik är inte tillräcklig nog om du använder din bil för dina affärsbehov. Du är skyldig att köpa företag Bilförsäkringar för kommersiell användning av ditt personligen ägda bil. Fråga din försäkringsmäklare om hur ofta kan du använda bilen för ditt företag. Att välja företag Bilförsäkringar, du har att spendera ungefär 10% mer det belopp som du är för närvarande betalar för din personliga Bilförsäkringar.

Om du har en separat tjänstebil för ditt företag måste du köpa en automatisk försäkring för att skydda egendom ditt företag i händelse av en olycka. Detta är obligatoriskt.
Företagsförsäkringar
Small Business försäkring
Men problem uppstår med de anställda använder sin personliga bilar för företagens behov. Vid varje olycka, deras personliga bil försäkring skulle täcka dem, men någon tredje part som berörs av olyckan kan ge dig problem. Under dessa omständigheter en lejd och icke-ägda bil politik ger en god täckning. Det ger också täckning för de bilar som hyrs för företagens behov. Ansvar är den viktigaste avgörande faktorn för ditt företag automatisk försäkring. Kroppsskada ansvar betalar för fysiska skador, Dödsfall och förlorade intäkter.

Sakskador ansvar kompenserar för skador av en fast egendom i en olycka. Sjukvårdskostnader betala för kostnaderna för behandling av din skadade anställd och varje person som skadades i en olycka. Kollision omfattar reparation kostnaden för en skadad tjänstebil som träffade en olycka. Omfattande täckning omfattar skador på din bil i en fysisk katastrof. Försäkrat eller oförsäkrade bilister täckning, bogsering och hyra ersättning finns andra typer av täckning.


Det avgörande för de bidrag som företag Bilförsäkringar är:

* Mängd av täckning
* Ansvar
* Läge för ditt företag
* Det totala antalet anställda som kör
* Den typ av bil, tjänstebil eller bilar av de anställda
* Köra rapport för de anställda
* Antal av fordringar



För att få billiga affärer Bilförsäkringar:

* Håll dina behov i din hjärna använda och jämföra minst tre prisuppgifter från försäkringsagenter.
* Försök att höja självrisker om du klarar att betala för att hålla nere premierna.
* Minska kollisionen täckning om du har tjänstebilar.
* Välja en gammal modell för din tjänstebil kan minska ditt bidrag.
* Försök att jämföra offerter från olika webbplatser.
* Köp politiken från en lokal försäkringsagent.
* Leta efter ett litet företag auto försäkringsagent.
* Prova att vara sanningsenlig

0 comments: