Tillfälliga sjukförsäkring

Posted by Kate Sheen at 2:56 AM

Tuesday, February 3, 2009

I dag är det allmänt känt att det är nödvändigt att köpa dig en sjukförsäkring, för att täcka dig ekonomiskt i tider av medicinska akutfall. I vissa tider du kan möta situation där du inte kommer att kräva en dyr permanent Medical Insurance antingen för yrket du utövar eller för låga finansiella ställning.

Det är då du kommer att kräva tjänster av tillfälliga Medical Insurance, som är kostnadseffektivt, lätt överkomligt, och lätt att tillämpa och erbjuder en rad fördelar. Du kan ansöka om detta om du är i en övergångsfas, som i väntan på en permanent eller grupp Sjukförsäkring att träda i kraft, en ny college examen, och college studerande, arbetslösa, tillfälligt utan arbete på grund av strejker och andra liknande situationer . I ett tillfälligt Sjukförsäkring, du kommer att bli skyldig att betala lägre premier och över alla kostnader är också lägre.
Vanligtvis gäller för en kort tid av sex månader till tolv månader, det tillfälliga Medical Insurance har en hel del begränsningar, men den låga kostnaden för den politik som har gjort det mycket populära bland alla. Försäkringen gäller med en hel del begränsningar, men dessa kan ignoreras när vi tänker på de fördelar vi har fått för ett litet belopp. Tillfälliga Medical Insurance erbjuder täckning för medicinska räkningar och receptbelagda läkemedel och tillstånd ditt besök till någon läkare, klinik eller sjukhem som du väljer för behandling.

Men den största begränsningen är att den politik mycket sällan ger täckning för din befintliga medicinska tillstånd som kan ha utvecklats innan du registrerat dig för kontraktet och även andra villkor, t.ex. graviditet och förlossning. Den politik som ger förmåner endast för de sjukdomar och skador som uppkommit under den tid då den tillfälliga sjukförsäkring. När politik går ut i slutet av viss tid, den politik kommer inte att förlängas, men du kommer att krävas för att återställa. Hela denna process är fördelaktigt eftersom du kan stoppa tjänster när så krävs och förnya eller återställa om du behöver förlänga tjänster.

0 comments: