General Business ansvarsförsäkring

Posted by Kate Sheen at 3:03 AM

Saturday, February 14, 2009

I dagens kontroversiella samhället små frågor som kan uppstå i rättsfall. Av denna anledning allmänna ansvarsförsäkring, egendomsförsäkring och arbetstagarens ersättning försäkringar är nödvändiga för nästan alla företag. Allmänna företagsklimatet ansvarsförsäkring täcker ditt företag från de ekonomiska förluster på grund av fordringar på skada eller skada som drabbar andra av dina anställda eller du. Allmänna företagsklimatet ansvarsförsäkring kan köpas som ett enskilt eller tillsammans med företagets ägare politik.

Ett företag ägarens eller BOP kombinerar egendom och ansvarsförsäkring i en enda politik. Den mängd täckning som ett företag måste beslutas av två faktorer:

1) uppfattas risk - Om du är företagets ägare, bör du först tänka på den mängd risker kopplade till ditt företag.

2) Din läget i drift - Företag kräver innehar ansvarsförsäkring politik med högre gränser för täckning om de har fått uppgifter om att ge hög skada kvantiteter till de klagande. En försäkring är den bästa vägledning på detta område.
Allmänna företagsklimatet ansvarsförsäkring erbjuder:

* Personal och reklam skada: Detta täcker du för särskilda kränkningar som dina anställda eller du har gjort i er verksamhet som förtal, förtal, upphovsrätt strid eller kritik.



* Automatisk Ytterligare Försäkrade: Detta erbjuder automatisk täckning i ett skriftligt avtal, kontrakt eller dokument vid behov.
* Sysselsättning praxis ansvar: Det ger täckning för fordringar, utbetalning för lag dräkter, särskilda jobb-relaterade rättsfall som tas ut av dina anställda mot dig.
* Medicinsk kostnader: Gör betalningen för den giltiga medicinska kostnader om något organ blir skadade och behöver medicinsk vård på grund av någon olycka på din egendom.
* Defense utbetalning: Detta betalar för de särskilda ersättningsanspråk som belastar verksamheten.
* Lokaler och verksamhet ansvar: Omfattar egendom förlust och fysiska skador som drabbat andra, på grund av vår affärsverksamhet eller på din egendom.


Du är skyldig att betala de juridiska kostnaderna för ditt företag i ett täckt ansvar fordran enligt en allmän företagens ansvar försäkring. Det ersättningsanspråk som omfattas av denna politik omfattar skada på egendom, kroppsskada, personskador och reklam skada. Det omfattar även gemensamma och kompensatoriskt skadestånd, exklusive bestraffa skadestånd, som är utformade som straffbart brott.

0 comments: