Sjukförsäkring

Posted by Kate Sheen at 1:34 AM

Wednesday, February 4, 2009

I sjukförsäkring försäkringsgivaren betalar för sjukvårdskostnader för sjukdom av den försäkrade, för att omfattas orsakar även olyckor. Varje privat inrättning eller statliga organisationen kan spela rollen av en försäkringsgivare. Under 1694 har begreppet sjukförsäkring föreslogs av Hugh d.ä. Chamberlain. Tidigare, sjukförsäkring var ursprungligen känd som funktionshinder försäkring, som täcker kostnader för omedelbar skador endast som kan leda till funktionshinder under de sista åren av artonhundratalet. Denna form fortsatte till början av nittonhundratalet i några av de rättsliga myndigheterna.

Under perioden från mitten till slutet av nittonhundratalet nuvarande sjukförsäkringssystemet gradvis utvecklats från sedan länge etablerade invaliditetsförsäkring. Närvarande många omfattande privata sjukförsäkringar program innefattar ansvar för regelbundna, förebyggande och akut sjukvård och nästan alla receptbelagda läkemedel. En politik för sjukförsäkringen är en lagligt bindande överenskommelse mellan försäkringsbolaget och kunden. Den största skillnaden mellan livförsäkring och privat sjukförsäkring är att livförsäkring är att köpa en försäkring för hela livet för den försäkrade vid ett vanligt premieavgiftszon tillsammans med bekvämligheter för förnyelse, medan sjukförsäkringen köps varje år med nästan ingen garanti för förnyelse och i varje fall av förnyelse finns det ingen garanti för stabilitet i premier.

En politik för sjukförsäkringen är en lagligt bindande överenskommelse mellan försäkringsbolaget och kunden. Den största skillnaden mellan livförsäkring och privat sjukförsäkring är att livförsäkring är att köpa en försäkring för hela livet för den försäkrade vid ett vanligt premieavgiftszon tillsammans med bekvämligheter för förnyelse, medan sjukförsäkringen köps varje år med nästan ingen garanti för förnyelse och i varje fall av förnyelse finns det ingen garanti för stabilitet i premier.

0 comments: