Internationella medicinsk reseförsäkring

Posted by Kate Sheen at 1:36 AM

Friday, February 6, 2009

Internationella medicinsk reseförsäkring erbjuder täckning för:

* Akut medicinsk kostnader
* Akut medicinsk evakuering
* Trip avbrott
* Trip inställda
* Hemtransport av kvarlevor
* Dödsfall


Tillsammans med dessa, olika täckning erbjuds för internationella resor. Flera statliga och privata organisationer KUND nationell sjukförsäkring planer som ger utomordentlig täckning. Men de är inte tänkta att erbjuda omfattande täckning för internationella resor. Många inhemska försäkringsbolag inte heller låta internationella medicinsk reseförsäkring. De som tillhandahåller internationell medicinsk reseförsäkring har en mycket begränsad täckning tillsammans med en hög koassurans och avdragsgilla. Normalt de inte är utrustade eller kvalificerad för att hantera internationella valutaomräkning, internationella språk, tidszon variationer, internationella fordringar tillsyn och i allmänhet inte täcker evakuering hemtransport av kvarlevor och räddningsinsatser återförening. Mest av amerikanska sjukförsäkringsbolag inte bevilja internationella medicinsk reseförsäkring.

Så, före avresan, försöka få information om de särskilda förmåner och brist på utges av din nuvarande hälsa försäkringsgivare på resor utomlands. Flera hälsa försäkringar ge lite sjukersättningar för resor utanför regionen som omfattas. En del företag inte erbjuder någon sjukersättningar för att resa utomlands.

Du kan försiktigt analysera försäkring av din hyresvärd du ska välja, för att känna till mängden av internationell medicinsk reseförsäkring. Uthyrning och homeowner politik ofta har hög självrisk för förlorade eller stulna ägodelar. Täckning med hjälp av särskilda kreditkort är begränsad till flyg-olycka, Dödsfall, hyrbil skador och söndervridning under resan. De utesluta resor medicinsk utbetalningar, resa avbrott och evakuering.

Internationella medicinsk reseförsäkring företag fokusera på INTRIGSPEL definitiva internationella resor medicinska försäkringar att erbjuda exceptionella täckning för att resa utomlands. Skyddsplaner för resenärer även lämna dygnet runt akut stöd på olika språk. Allmänhet de lyckas hjälpa dig att få rättshjälp, receptbelagda läkemedel, omedelbart kassa och andra relaterade saker.

Internationella medicinsk reseförsäkring kan köpas före eller efter att ha lämnat för din resa. Du kan även köpa internationella medicinsk reseförsäkring för någon vän eller släkting.

0 comments: