Låg kostnad sjukförsäkring

Posted by Kate Sheen at 1:39 AM

Monday, February 9, 2009

Oavsett om du är en hemmafru letar efter dina barn, en svensexa eller en student, du måste ha en sjukförsäkring. Sjukförsäkring krävs att spara din familj från inför stora ekonomiska krisen i en nödsituation då omedelbart och dyr läkarvård är efterlyst. Vanligtvis är de flesta människor som söker efter en låg kostnad sjukförsäkring som garanterar en värdig läkarvård under en kris period minding av din budget samtidigt.

Många av de anställda i de flesta av de utvecklade länderna måste ha en sjukförsäkring som finansieras av arbetsgivaren eller kan vara makens arbetsgivare. Hela eller delar av bidraget som betalas av arbetsgivaren i detta fall av gruppförsäkring, vilket är ett bra val av billiga sjukförsäkringar. Men småföretagare kan inte ge sjukförsäkring för sina anställda. Medlemskap i arbete unionen eller andra certifierade organisationerna är ett bättre alternativ för dessa anställda att få billiga sjukförsäkringar.

"COBRA" eller Konsoliderad Omnibus Budget Reconciliation Act från 1985 är ett annat alternativ för billiga sjukförsäkringar. Det gör att du kan få billiga sjukförsäkring för minst ett och ett halvt år. Sjukförsäkringen politik, enligt denna lag, erbjuda täckning för de personer som omfattades av den grupp som policy att deras makar, men för närvarande är skilda eller änka. Denna handling gäller även inneburit för skolelever.

Samtidigt som de söker låga kostnader sjukvårdsförsäkring plan, kommer du då att möta de villkor som Skadestånd planer och HMO plan. Ersättning planer är en av de konventionella hälsa försäkringar som erbjuder du ha frihet läkarna i din smak, även kallas punkt i servicen eller avgift för tjänsten planer. Men dessa erbjuder det högsta beloppet av flexibilitet tillsammans med det högsta beloppet av bidraget. Health Maintenance Organizations eller HMOs lämna förpackningar för medicinska inrättningar. Enligt planen i HMOs varje patient måste följa den riktning som allmänpraktiserande läkare, utan vars samtycke, kan du inte få ytterligare behandling av en specialistläkare, riskerar du att inte få tillräckligt med läkare enligt dina krav. PPO eller Preferred Provider organisationen har liknande egenskaper HMO plan, men ger fler alternativ och flexibilitet än en HMO plan. Resor sjukförsäkring är ett klokt val av en låg kostnad sjukförsäkring.

Du kan gå till en låg kostnad sjukförsäkring som matchar dina medicinska behov tillsammans med er ekonomiska villkor från de givna riktlinjerna.

0 comments: