Individuell sjukförsäkring

Posted by Kate Sheen at 1:40 AM

Thursday, February 12, 2009

Individuella sjukförsäkringen är ett viktigt kriterium för din allmänna hälsa och välbefinnande. Normalt dem som inte har sjukförsäkring troligtvis inte kommer att få det krävs medicinsk hjälp och uppmärksamhet när de behöver.

Individuell sjukförsäkring kan nås på något av de två sätt. Det vanligaste sättet att få individuell sjukförsäkring är från en arbetsgivare. De flesta av de arbetsgivare erbjuder icke-obligatoriska medicinska planer efter 3 till 6 månader i samband med anslutningen av de anställda. En del av de kostnader som skulle dras automatiskt från din lön och större del av den sammanlagda kostnader täcks av din arbetsgivare.

Det andra sättet att köpa enskilda sjukförsäkringen är att välja ett privat plan. Du kan välja en plan beroende på din budget och dina krav genom att kontakta ett obegränsat antal sjukförsäkringsbolag. Många av dessa försäkringar ger också gratis för sjukförsäkring för din bekvämlighet. Genom att använda dessa fritt citat kan du enkelt jämföra erbjudanden, tjänster, premier och självrisker som tillhandahålls av olika försäkringsbolag. Men anser några av de punkter före varje beslut.

Försäkra dig om att din nuvarande läkare ingår i nätverket av ditt försäkringsbolag. De flesta av de försäkringsbolag som tvingar dig att välja en läkare inom deras nätverk. Du måste hålla oss till din läkare ingår i nätverket om du inte vill byta läkare. Också åka för en rimlig avdragsgill. Självrisk är den summa som du har att spendera innan början av sjukvårdskostnader täckning. Att betala en hög självrisk betyder att du själv lägger en stor summa pengar du är din egen ficka trots att befinna sig i en god hälsa. Låg självrisk innebär att ditt bidrag kommer att vara högre. Också undvika att köpa en hälsojournal försäkring från ett privat företag, vilket kan visa sig vara kostsamt. Premier för din preexistent hälsojournal och familjens försäkringsskydd är högre än normalt.

0 comments: