Om Business ansvarsförsäkring

Posted by Kate Sheen at 3:02 AM

Friday, February 13, 2009

Du kan driva ett företag med mycket skuld och ansvar. Men efter allt som din kund får inte vara nöjd med din tjänst. Flertalet av de företag som är beredda som ett joint venture eller enstaka innehav och personliga skulder sätts på spel automatiskt. Ansvarsfrågor bli ett ganska vanligt sikt. Business ansvarsförsäkring ger dig skydd för ditt liv och din verksamhet från ekonomisk förstörelse.
Business ansvarsförsäkring täcker:

* Medicinsk utbetalningar
* Avgifter för advokat
* Skadestånd som du är ansvarig juridiskt

Business ansvarsförsäkring ger dig skydd för dina affärer i samband med en juridisk fråga för personskada, skada på egendom eller juridisk skada. Business ansvarsförsäkring kan köpas i olika mönster.

Typer --

* Allmän ansvarsförsäkring: Business ansvarsförsäkring i detta mönster täcker ditt företag för sakskador, skadeståndsanspråk och reklam. Det är också identifierats som Commercial allmän ansvarsförsäkring.
* Yrkesansvar Försäkring: Yrkesansvarsförsäkringar omfattar erroers, misskötsel, bristande och försummelser. Valet av denna typ av politik beror på din form av verksamhet och det är en rättslig skyldighet att hålla en sådan politik.
* Produktansvarsdirektivet Försäkring: Din tillverkade varor kan skyddas vid en person blir skadad genom att använda din produkt. Ditt företag är avgörande för den kvantitet av täckning och graden av risk.

Den följande diskussionen kommer att hjälpa dig att välja rätt typ av verksamhet ansvarsförsäkring:


Olika handeln stillaliggande erbjuda sina medlemmar förmånen att köpa försäkringar i grupp värden. Så väljer någon branschorganisation för att få billigare priser som matchar dina behov. Storleken på företagens ansvar täckning är olika på olika försäkringsbolag. Frågar om åtgärden av den rättsliga avgifter som omfattas, och även vad som ingår och vad som inte omfattas. Prova att köpa några paket av strategier som Företagsägare Policy för att spara pengar. En erfaren försäkringsmäklare är den bästa person att leda dig för att få den bästa tillgängliga täckning och premier.

0 comments: