Företagets ägare försäkring

Posted by Kate Sheen at 3:05 AM

Monday, February 16, 2009

Det bästa alternativet för företagets ägare försäkring är Business Owner's paket politik (BOP). Det är bättre än de enskilda egendom täckning och förpliktelser. Det är ett komplett paket som erbjuder ett bra sätt att få grundläggande täckning vid början ditt företag. Alla små och medelstor företagare måste välja ett BOP.
Alla risktäckning, som erbjuds av BOP liknar allmän egendom försäkringsskydd. Den delen av BOP angivande av skulder är nästan likvärdiga med de kommersiella Allmänna skuld eller CGL politik. Den grundläggande skillnaden är att en BOP är mindre flexibel för att fastställa begränsningar av din täckning för varje påstående. Bop inte innehåller yrkesansvarsförsäkring, som ger skydd till den försäkrade för förluster eller utbetalningar på grund av fordringar av vårdslöshet eller fel eller brister.
En BOP allmänhet omfattar:

* Avbrott i verksamheten försäkring, som täcker förluster på grund av uppsägning av verksamhet eller tillfällig minskning av produktionen och ger ersättning för förlorade inkomster på grund av förlusten av en egenskap hos den försäkrade.
* Fastighetsförmedling försäkring, som omfattar utrustning, byggnader och lager

* Det ger täckning för inkomstbortfallet och disbursals erhållits från katastrofala skador för företaget. Det skall också täcka driftskostnaderna för verksamheten.
* Brottslighet försäkring som täcker förlust av kontanter eller trygghetssystemen på grund av inbrott, rån eller skador
* Olyckan eller ansvar skydd, som omfattar skador genom de produkter eller de anställda till en tredje part
* Ansvar täcker lagen fall till följd av olyckor eller skador på egendom kunden med hjälp av din produkt eller dina klandras för juridiska brott
* Automobile täckning för hyrda eller lånade bilar

Olika försäkringar, som personlig bil försäkring, Arbetarnas ersättning försäkring, jordbävningen försäkrings-och översvämningsrisker försäkring normalt inte omfattas av BOPs. Men en BOP automatiskt omfattar företag inkomst och ytterligare utbetalning täckning.

0 comments: