Grupp Livförsäkring

Posted by Kate Sheen at 1:29 AM

Tuesday, February 3, 2009

Livförsäkringar finns olika typer möte olika kriterier och krav, inklusive Term Life, hela livet och Universal Life bland de viktigaste. Men om en närmare undersökning, ni vet dessa är oftast individuella försäkringar som du behöver för att köpa och kan visa sig vara en ganska stor ekonomisk börda på lång sikt. Det finns ytterligare en typ av Livförsäkring som är jämförelsevis billigare, kallas gruppen Livförsäkring, men detta är enbart av din arbetsgivare som en belöning eller förmån för ert engagemang till företaget. I detta fall är det arbetsgivaren som äger den och du är försäkrad.
Försäkringsbolaget tar hänsyn till en grupp av anställda som helhet, särskilt de som arbetsgivaren väljer, och som en täckmantel och ekonomiska fördelar för din familj om din död. Detta Livförsäkring har också den för-och nackdelar som alla andra. du kommer att få betala viss summa pengar för att få del av försäkringen. Om det är frivilligt, så har du flera olika förmåner och försäkringar som kan göras för att ge täckning för din make / maka och barn också. I annat fall kan den mängd bidrag är låst, så det varken ökar eller minskar med tiden.
En av de främsta fördelarna du får från gruppen Livförsäkring är att den premie som är väsentligt låg, så det inte tar en vägtull på din finansiering. Orsaken är de företag som tillhandahåller försäkringar anser att det allmänna hälsoläget i gruppen, och sedan möjligheten att alla medlemmar i gruppen dör på en gång är en avlägsen möjlighet, i rädsla för att förlora de pengar som företaget är naturligtvis minimal.
Arbetsgivare brukar tillhandahålla en grupp Livförsäkring för en viss tid eller åtminstone för tillfället när du arbetar i företaget, efter vilken politik utgår. Men i vissa andra gånger, arbetsgivaren ger också hela gruppen livförsäkringar, när du kan få de förmåner även efter det att du lämnar företaget. Den stora nackdelen med gruppen Livförsäkring är att om försäkringen upphör när du lämnar företaget och det var den enda försäkring du har och sedan få en ny försäkring för dig själv kommer att bli mycket svårt och mycket kostsamt eftersom din hälsa villkor kan få värre då. Men om gruppen Livförsäkring är ett komplement till din befintliga försäkringsbolag, sedan fördelarna skörda frukterna av det kommer att vara av stort värde för dig.

0 comments: