Resor sjukförsäkring

Posted by Kate Sheen at 1:34 AM

Thursday, February 5, 2009

Du tror väl ändå inte visualisera för dig själv eller din familj att få sjuka eller skadade samtidigt som du njuter av din dröm resa. Nr organ älskar att tänka på negativa saker som kan inträffa på resan. Men det är sant att när du färdas risken ut med det. Många nationella sjukförsäkringarna inte ger tillräckligt resa sjukförsäkring. Dessutom erbjuder inte krävs medicinsk evakuering som omfattar transport Kostnaderna för en kritiskt skadad eller sjuk person, och internationell resa inställda täckning. De otillräckliga eller avsaknad av resor sjukförsäkring kan göra situationen värre.

Alla resenärer bör beaktande köpa resor sjukförsäkring innan reser till platser långt eller nära, som resor sjukförsäkring minimerar den ekonomiska risken för oförutsedda olyckor och kriser. Du kan få akut tandvård och sjukvård, skydd mot resor olyckor, skador eller stöld av bagage, fördelar för förlust, akuta medicinska evakueringar och ersättning för resa inställda och resa störning.

Det finns olika kategorier av resor sjukförsäkring som omfattar:

* Medicinsk utbetalningar
* Preexistent villkor
* Nödutrymningsförfaranden
* Hemtransport av kvarlevor
* Flight olycka
* Trip inställda
* Trip avbrott
* Trip dröjsmål
* Lost bagage
* Terrorism


Flera bolag ger olika priser för samma resa sjukförsäkring politik. Så alltid jämföra de olika skattesatser som erbjuds av olika företag för resor sjukförsäkring täckning. Läs om resor sjukförsäkring politik som dessa företag för att säkerställa att alla täckning typer ingår i den politik som erbjuds. Innan de beslutar något, diskutera med dina vänner och familjemedlemmar om en försäkringsgivare som du och de båda vet och frågar ordentligt om de tjänster som de har använt för från försäkringsbolaget. Även kolla försäkring företagets konsumenttjänst ranking och skattemässiga status på användarens webbplatser. Välj en sådan försäkringsgivare på vem du kan lita utan fara.

0 comments: