Tand-och försäkrings-guide

Posted by Kate Sheen at 2:55 AM

Sunday, February 1, 2009

Vår hälsa är mycket oförutsett som gör att vi måste få medicinsk försäkring som kommer att ge oss ekonomiskt stöd i fall någon fara slår oss och vi blir sjuka eller behöver intensivvård och läkemedel för en längre tid. Med detta i åtanke har många försäkringsbolag är ge dig en dubbel försäkring, Tand-och försäkring, där vi inte bara kan försäkra din allmänna hälsa mot medicin och olycka akut men kan också råd att ta hand om din tandhälsa och försäkra det ytterligare behovet.

Det är ytterst nödvändigt för att hålla tänderna rena för att förebyggande åtgärder mot ytterligare komplikationer och ta väl hand om oral hälsa för att lägga till den övergripande förbättring av hälsan. Denna försäkring är inte så dyrt då kostnaden för två separata försäkringar men ser större fördelar än vad som skulle ha funnits med en normal sjukförsäkring.

Försäkringsbolaget kan be dig att betala en hög självrisk i början av perioden politiken, före den tidpunkt då den träder i kraft. Även du kan behöva betala en liten summa för var och en av de delar som omfattas av politik men i gengäld för detta, den monetära förmåner du får är olika

Den medicinska delen av försäkring ger skydd för olyckor och kirurgi, sjukhem räkningar och receptbelagda läkemedel och andra som kommer att anges i själva politiken. Tandhälsa förmåner varierar från ett politikområde till ett annat, där en kan innehålla vissa delar och andra kan utesluta vissa. Detta kommer att helt bero på politik av försäkringsbolaget. Men de områden som utesluts i allmänhet är regelbundna hälsokontroller och cleanings, men vissa politikområden kan betala vissa belopp för en eller två sittplatser för oral rengöring. De delar som omfattas i allmänhet innehålla munkirurgi, krona, extraktioner, bitewing röntgenstrålar, Orthodontia, fyllningar och andra i liknande. Försäkringen gör det också möjligt för dig och din familj för att gå till någon tandläkare som du valt.

0 comments: