Hem företagsförsäkringar information

Posted by Kate Sheen at 3:04 AM

Sunday, February 15, 2009

Vi ofta förbiser hem företag försäkring. Flera hem företagare anser att företag som drivs hemifrån automatiskt omfattas av deras hem försäkring. Men detta antagande är falskt. Hemförsäkring kan täcka ditt hem bara. Din hemförsäkring kan ifrågasättas på grund av ditt hem affärsverksamhet. Du kan inte använda ditt hem för andra funktioner. Ditt val av hem företagsförsäkringar beror på din form av företag som drivs hemifrån.

Olika hem företagare är beroende av sin hemförsäkring för att täcka skadestånd till sina företag. Men varje hem företag måste ha hemförsäkring, tillsammans med innehållet försäkring och med eller utan sakförsäkring, som erbjuds av hemförsäkring av ägaren. För att välja rätt hem företagsförsäkringar du först utvärdera ansvarar för ersättning av utrustning på ditt kontor. Också vara försiktig i en annan sak att alla dina utrustning hålls alltid i ditt hem. Business utrustning kommer att omfattas av din hemförsäkring om de hålls i ditt hem bara.
Olika innehåll försäkring tillsammans med sakförsäkring krävs för att utrustning som hålls borta från ditt hem.


Extra Allmänna ansvarsförsäkringar krävs för alla hem företag. Det ger täckning för skador till anställda och kunder. Om du använder din personliga fordon för ditt företag måste du ha korrekt för ditt fordon för att använda det för din verksamhet i händelse av eventuella skador och ansvar för din, om du blir inblandad i någon olycka. Din verksamhet är skyddat av Produktansvar försäkringar från ansvar på grund av bristande av dina produkter. Yrkesansvarsförsäkring skyddar dig och dina kunder. Om du är ansvarig för alla skador på din klient med din yrkesverksamhet, ansvarsförsäkring för att skydda dina personliga ägodelar och kompensera för ditt försvar mot sådana anspråk. Kunden med de skador som kommer att också tillräckligt kompenseras av din yrkesansvarsförsäkring.

Oegentligheter försäkring täcker du för skador som orsakas av en felaktig behandling, medan fel försäkring betalar för kunden fordran i din klient lider skadestånd för de otillräckliga ditt råd. Slutförda insatser täckning skyddar dig från det ansvar som följer av ditt lämnar kundens lokaler och din klient med hjälp av det som du var verksamma på, och kunden får skadas eller lider någon skada. Avbrott i verksamheten täcker ditt inkomstbortfall om du är tvungen att avbryta din affärsverksamhet på grund av en katastrof.

0 comments: